Transparență, unitate, acțiune

Noutăți Industrie

Sectorul pariurilor sportive online din Portugalia are, acum, un nou jucător


La începutul anului trecut, Portugalia ratifica setul de legi care avea să reglementeze iGamblingul și pariurile sportive. Un an mai târziu, reprezentanții SRIJ (Serviço de Regulação e Inspeção de Jogos) anunță că au emis deja a opta licență de gambling online, care îi este atribuită operatorului Estoril Sol, acesta având de acum dreptul de a oferi servicii de pariuri sportive online tuturor interesați, de pe teritoriul portughez.

Estoril Sol este prezent în Portugalia de mai bine de 5 decenii, oferta sa adresându-se, până la acest moment, numai sectorului tradițional. Cu 3 cazinouri de renume, localizate în Estoril, Lisabona și Póvoa, Estoril Sol este cel mai mare operator din Portugalia, pe sectorul land-based, așa că pasul către mediul virtual a fost unul firesc. În mai 2016, el obținea licența pentru servicii de cazinou online, iar acum, iată, își extinde oferta cu pariurile sportive.

„De când ne-am îndreptat atenția către online, ne-am bucurat de un foarte mare succes, așa că etapa următoare era, în mod normal, să ne îmbunătățim serviciile, adăugând pariurile sportive. Alături de partenerii noștri, Gaming1, suntem încrezători că putem oferi cele mai bune soluții jucătorilor noștri”, a declarat Rui Magalhaes, CEO Estoril Sol.


Sursa: gamblinginsider.com  •   10 august
  •   Rombet