Transparență, unitate, acțiune

Noutăți Industrie

Noutăți de la Mare Balticum Gaming Summit 2019!


MARE BALTICUM 2 va reuni peste 125 de delegați pentru o zi întreagă de educație și networking cu profesioniști din industria jocurilor de noroc. În plus, conferința va cuprinde o ceremonie de premiere care îi va recompensa pe câțiva dintre cei mai de succes operatori și furnizori de servicii din Lituania, Letonia, Estonia, Suedia și Danemarca. Puteți citi mai multe despre premiile pentru jocuri de noroc din Marea Baltică și Scandinavă aici.

Discuțiile în cadrul panelurilor vizează prezentarea unui raport de calitate privind activitatea industriei din Lituania, Letonia, Estonia, Danemarca și Suedia. Conferința va cuprinde, de asemenea, un IMGL MasterClass special și abordarea celor mai importante trenduri, cum ar fi blockchain, inteligența artificială, eSports, joc responsabil și sigur, și multe altele.

Iată câteva dintre declarațiile participanților la evenimentul inaugural din 2018:

Satenik Danielyan (Head of Spring BME operations la BetConstruct)

"Totul a fost bine! Atmosfera a fost foarte caldă, moderatorii au fost foarte buni și angajanți, publicul foarte implicat!"

Marjan Branko (Account Director la SBTech)

"Un alt eveniment bun și productiv. Faceți în continuare treabă bună, băieți!"

Taivo Põrk (Ministerul de Finanțe, Estonia)

"Aștept cu nerăbdare următoarea ediție! Voi reveni și anul viitor!"

Sissel Weitzhandler (Manager de conformitate de grup la Play'n GO)

"A fost o onoare să particip la summitul Mare Balticum Gaming din Riga. Agenda și subiectele au fost extrem de relevante, au demonstrat de nivelul ridicat al interesului, iar întregul eveniment a fost foarte bine organizat. A fost o plăcere absolută să particip la forumul la care au venit atât autorități de reglementare, experți juridici, reprezentanți ai industriei și operatori în cadrul unor discuții în care ideile și experiența pot fi împărtășite și învățate. Aș dori să le mulțumesc organizatorilor, participanților la paneluri, inclusiv colegilor mei. Sper să mă întorc, deoarece cred că acesta este un eveniment pe care nu trebuie să-l pierdeți".

Andrius Gabnys (Managing Partner, firma de avocatură Gabnys)

"Cred cu tărie că regiunea - statele baltice și dincolo de acestea - a avut parte de un decalaj nefericit în media și în acoperirea evenimentelor din industrie foarte mult timp. Zoltan și Betty au avut suficientă îndrăzneală pentru a face primul forum adevărat dedicat jocurilor de noroc din regiune, iar experiența mea la summit-ul Mare Balticum Gaming s-a dovedit a fi foarte bună. Organizarea ireproșabilă, paneluri selectate inteligent, locație convenabilă și confortabilă. Un start foarte puternic pentru o altă serie de evenimente de succes pentru mass-media și evenimentele europene de jocuri de noroc".

Pieter Remmers (Assissa)

"Un eveniment foarte bine orientat către industrie, cu o atenție deosebită acordată fiecărui participant."

Puteți să vă înregistrați acum la bilete cu reducere: 209 EUR - promoția se încheie la data de 31 ianuarie 2019!  •   14 decembrie
  •   Rombet