Transparență, unitate, acțiune

Noutăți Industrie

Oportunitățile pieței de jocuri de noroc din SUA: dezbătute la CEEGC 2018 într-un MasterClass special IMGL cu Jeremy Kleiman (Partener la firma de avocatură din New Jersey Saiber LLC)


Portalurile industriei sunt pline de știri despre industria jocurilor de noroc din S.U.A. și această avalanșă de date a început atunci când Curtea Supremă a făcut primul pas pentru ca jocurile de noroc să devină legale la nivel național.

Industria jocurilor de noroc online și land based este incredibil de vastă și sofisticată în întreaga Europă. Astfel, investițiile pe piața din S.U.A. de către companiile de peste Ocean sunt o certitudine, iar unele se concentrează foarte mult asupra acesteia.

În timp ce acest lucru va face piața mai competitivă, piața din S.U.A. prezintă câteva provocări unice. De exemplu, multe companii de jocuri de noroc nu vor ști neapărat cum să lanseze în mod corespunzător produse noi pe piața din S.U.A.. Obținerea de cunoștințe necesare pentru a reuși începe devreme cu un plan strategic, susținut de tehnologie avansată.

După cum am menționat mai devreme, IMGL MasterClass™ – US Market – Gold Rush or Opposite for European Operations (discuții în grup) este rezultatul dezbaterilor și discuțiilor extinse, care lasă multe întrebări fără răspuns pentru operatorii europeni. Cea mai importantă este: continuăm extinderea prin Europa sau visăm… visul american?

Echipa de la European Gaming Media and Events, organizatorii CEEGC Budapesta, este onorată să anunțe că Jeremy Kleiman, partener la firma de avocatură New Jersey Saiber LLC, se va alătura IMGL MasterClass și va împărtăși informații valoroase ca un "expert intern" al pieței.

Despre Jeremy Kleiman

Jeremy Kleiman este partener la firma de avocatură din New Jersey, Saiber LLC, și membru al comitetului executiv al firmei. Practica sa de drept se concentrează asupra jocurilor de noroc, a reglementărilor și a dreptului de afaceri, reprezentând operatori de cazinouri, producători de echipamente de jocuri, furnizori de tehnologie și instituții financiare implicate în industria jocurilor și loteriilor. El este specializat în probleme legate de jocuri de noroc, de reglementare, licențiere și conformitate, punând accentul pe industria de jocuri de noroc și pariuri sportive online și mobile.

Înainte de a se reîntoarce la firmă, Jeremy a fost Executive Vice President la Regulatory & Business Affairs for Coastal Development, LLC - dezvoltator, investitor și operator în stațiuni tip cazino și piste de curse. În acest rol, el a fost responsabil pentru afacerile juridice ale companiei, relațiile guvernamentale și politicile de conformitate, precum și furnizarea, negocierea și executarea mai multor aspecte ale afacerii. Experiența și expertiza lui Jeremy în ceea ce privește partea de afaceri a industriei jocurilor de noroc îl califică pentru a consilia cu privire la aspectele tranzacționale și de reglementare din S.U.A..

Jeremy este co-fondator și director al Asociației iDevelopment and Economic Association (iDEA), o asociație din industrie care dorește să crească numărul locurilor de muncă și să extindă businessul online de divertisment interactiv în Statele Unite prin advocacy și educație.

Jeremy este membru al consiliului de administrație al Asociației Internaționale a Gaming Advisors, este fost președinte al Casino Law Section al New Jersey Bar Association și este membru al International Masters of Gaming Law. Este un participant frecvent la conferințele industriei jocurilor de noroc.

Asigurați-vă un loc ca participant la cel mai prestigios eveniment de jocuri de tip boutique, care adună anual manageri de top într-unul din cele mai vizitate orașe din Europa. Înregistrează-te aici!

Puteți vedea întreaga agendă și lista vorbitorilor pe acest link.

Citate despre CEEGC Budapesta de la delegați

Rafal Nowak - Director de vânzări iGaming la Mobiyo

"La o săptămână după conferințele Budapest Gaming CEE, încă mai discut subiectele pe care le-am prezentat cu colegii mei. Mulțumesc lui Zoltan Tundik pentru organizarea unui eveniment informativ bine conturat pe acest domeniu - iGaming - adesea subevaluat și noroc cu următorul!“

Roy Pedersen - Director General & Editor Șef la All In Translations

"Pentru turneul de 10 ani de aniversare All-in Translations am decis să participăm la mai multe conferințe mai mici, iar Zoltan și Betty sunt parte a acestei decizii având un mod unic de a da o notă personală evenimentelor pe care le organizează. În același timp CEEGC Budapesta a fost un alt exemplu excelent - ne-am simțit cu adevărat bineveniți și, în același timp, a fost minunat pentru business".

Despre organizator, European Gaming Media and Events (anterior EEGMedia / EEGEvents)

European Media and Events este o organizație lider în domeniul mass-media și evenimente de tip boutique din Uniunea Europeană, care produce conferințe importante în regiune, cum ar fi CEEGC (Conferința de Gambling din Europa Centrală și de Est), Prague Gaming Summit, Mare Balticum Gaming Summit, EGC (European Gaming Congress) și VIGE (Vienna International Gaming Expo).

Divizia de evenimente live / conferință are sarcina de a organiza evenimente gambling de tip executiv în stil boutique, care se concentrează pe aducerea informațiilor de la experții de top în domeniul jocurilor de noroc din Uniunea Europeană și dincolo de aceasta. Primul eveniment a avut loc la Budapesta, la 19 septembrie 2016. De atunci, echipa a introdus mai multe destinații în portofoliul de evenimente.

Pe scurt, acestea acoperă majoritatea zonelor din Europa, cu evenimente internaționale care servesc industriei locale și globale, optimizează oportunitățile de conectare a participanților și aduc în discuție cele mai fierbinți subiecte.

Destinațiile evenimentelor din 2019 vor include o extindere suplimentară pentru companie în încercarea de a intra în regiunea Europei Occidentale și a folosi experiența acestei zone în producerea de evenimente locale de jocuri de noroc.

Pentru mai multe detalii despre calendar, agende și locații, vizitați secțiunea Evenimente / Conferințe live pe europeangaming.eu  •   17 august
  •   Rombet