Transparență, unitate, acțiune

membrii asociatiei  organizatorilor de jocuri de noroc Rombet

ROMBET, cea mai activă asociație din industria de gambling


Asociația organizatorilor de jocuri de noroc ROMBET și-a propus, încă de la înființare, să impună o abordare diferită a industriei gambingului, un domeniu controversat și umbrit de numeroase prejudecăți. Eforturile ROMBET se concentrează pe derularea unor proiecte de amploare și impact care să reprezinte interesele tuturor membrilor, atât în fața autorităților, cât și a opiniei publice.

Prin vocea președintelui său, Dan Alexandru Ghiță, fostul director al Loteriei Române, ROMBET s-a impus în România ca unul dintre organismele care au, cu adevărat, un cuvânt de spus în ceea ce privește bunul mers și transparența industriei de gambling. Ne implicăm constant în informarea și educarea tuturor celor interesați, și organizăm, în acest sens, seminarii la nivel national, prin care facem cunoscute - și, mai important, explicăm – modul de punere în aplicare a reglementărilor din acest domeniu.

Membrii noștri - al căror număr a crescut de la an la an – sunt atât organizatori și producători de mijloace de joc din țară, cât și firme internaționali din industria de gambling, care au găsit în Rombet un partener de dialog pe măsura viziunii și a direcțiilor lor strategice de dezvoltare. Drumurile noastre s-au intersectat în cadrul celor mai mari evenimente internaționale din domeniu, la care suntem întotdeauna prezenți, pentru că știm că este indispensabil să fim intr-o permanent legatura cu lumea gamblingului.

De asemenea, pentru că ne dorim să schimbăm percepția industriei noastre, am promovat jocul resposabil social, ca una dintre axele prioritare ale asociației Rombet. Am dezvoltat, astfel, propriul program dedicat educării, prevenirii și ajutorării celor care au probleme de joc, familiilor acestora, și am încheiat în acest sens parteneriate solide cu operatori din domeniu, pentru care implicarea socială este la fel de importantă.

În unitatea membrilor stă puterea noastră, așa că le mulțumim tuturor  membrilor asociației, care și-au asumat alături de noi crezul ROMBET de Unitate, Transparență și Acțiune. „Membrii noștri reprezintă coloana vertebrală a asociației. Pentru ei am înființat ROMBET și lor le vom dedica toate eforturile noastre pe viitor,” declară președintele ROMBET.