Transparență, unitate, acțiune

Info Rombet


ROMBET - Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc - a fost înființată în luna februarie a anului 2014 de profesioniști dornici să transforme piața românească a gamblingului într-una cât mai transparentă și mai apropiată de modelele europene.

Prin întreaga sa activitate, ROMBET susține principiile care au stat la baza înființării asociației: menține un dialog permanent cu oficialitățile din România și din străinătate pe tema reglementărilor jocurilor de noroc, participă la evenimente importante pentru industrie, stabilește parteneriate cu nume recunoscute la nivel mondial - de pildă, Remote Gambling Association (RGA), o puternică asociație internaționala a operatorilor de jocuri de noroc online.

De asemenea, asociația ROMBET, prin vocea președintelui său, Dan Alexandru Ghiță, își exprimă de fiecare dată opiniile și convingerile când mass-media abordează subiecte din domeniul gamblingului. O mai bună comunicare, un dialog permanent și transparență în relația cu presa sunt unele dintre obiectivele de bază pentru noi.

ROMBET face parte din Consiliul Consultativ de pe lângă ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, organismul cu atribuții de reglementare, autorizare și control al industriei jocurilor de noroc din România. Prin experiența și expertiza membrilor săi, asociația Rombet este un partener important al tuturor instituțiilor implicate direct sau indirect în gamblingul românesc.


Logo Rombet


Download logo RombetFotografii Oficiale