Transparență, unitate, acțiune
Anchidim Zăgrean - Pesedinte al asociatiei Rombet

Anchidim Zăgrean - Președinte al Asociației Rombet


Anchidim Zăgrean este președinte al asociației ROMBET, cu o vastă experiență în industria de jocuri, unde activează din anul 2000. În calitate de expert contabil și consultant fiscal, domnia sa urmărește îndeaproape toate aspectele legate de prevederile legale ce reglementează activitatea de jocuri de noroc din România și oferă analize și opinii profesionale.

Dan Iliovici - vicepresedinte al asociatiei Rombet

Dan Iliovici - Vicepreședinte al Asociației Rombet


Cu o experiență bogată în domeniul jocurilor de noroc, completată cu un mandat de peste 1 an la conducerea ONJN, Dan Iliovici este unul dintre profesioniștii care a adus o contribuție majoră la profesionalizarea industriei. De-a lungul anilor, s-a implicat în transformarea pieței românești într-o industrie consolidată și transparentă, cu un puternic accent pe joc responsabil.

Bogdan Coman - Director Executiv Rombet

Bogdan Coman - Director Executiv Rombet


Cu o activitate bogată în industria jocurilor de noroc, în care a intrat odată cu terminarea Academiei de Studii Economice din București, Bogdan Coman contribuie la bunul mers al Asociației Rombet prin experiența planificării și organizării de activități din sfera gamblingului. A construit proiecte la nivel național, a condus echipe complexe și a fost responsabil de îndeplinirea indicatorilor de performanță în companiile în care a lucrat sau pentru care a colaborat.

Narcisa Matei - President Assistant

Narcisa Matei - President Assistant


Narcisa Matei ocupă poziția de President Assistant și, pe lângă această activitate, domnișoara Matei menține în permanență relația cu toți membrii asociației, colaboratorii și cu reprezentanții instituțiilor publice, precum și cu mass-media. Narcisa este, de asemenea, responsabilă cu organizarea și promovarea activităților și evenimentelor publice realizate de ROMBET.