Transparență, unitate, acțiune

Consiliul director al Asociației Rombet este format din președinte - Dan Alexandru Ghiță, Prim-vicepreședinte și director executiv - Dan Iliovici și vicepreședinte - Zăgrean Anchidim.

Dan Alexandru Ghita - presedintele Rombet

Dan Alexandru Ghiță - Președintele Asociației Rombet


”Mai important decât ceea ce vrei să faci, este să știi cum să o faci”.

Dan Alexandru Ghiță - președintele Asociației Rombet - a acumulat experiență pe piața jocurilor de noroc din România încă din 1998, după studii la Facultatea de Electronică a Institutului Politehnic Bucuresti, dar și o specializare în Managementul Afacerilor și Investițiilor, la Academia de Studii Economice. În 2012, devenea directorul general al Loteriei Române.

Dan Iliovici - Directorul Executiv al Asociatei Rombet

Dan Iliovici - Directorul Executiv al Asociației Rombet


Dan Iliovici este Directorul Executiv al Asociației Rombet. Extrem de implicat și dedicat, lucrează cu pasiune pentru îndeplinirea obiectivelor ROMBET: o industrie unită, transparentă și puternică. În perioada 2011 – 2013, a ocupat poziția de Director Executiv la Romslot, asociație similară, care reprezintă interesele slot-machines organizatori și producători.Anchidim Zăgrean - vicepresedintele asociatiei Rombet

Anchidim Zăgrean - Vicepreședintele Asociației Rombet


Anchidim Zăgrean este vicepreședintele asociației ROMBET, cu o vastă experiență în industria de jocuri, unde activează din anul 2000. În calitate de expert contabil și consultant fiscal, domnia sa urmărește îndeaproape toate aspectele legate de prevederile legale ce reglementează activitatea de jocuri de noroc din România și oferă analize și opinii profesionale.
Narcisa Matei - President Assistant


Narcisa Matei ocupă poziția de President Assistant și, pe lângă această activitate, domnișoara Matei menține în permanență relația cu toți membrii asociației, colaboratorii și cu reprezentanții instituțiilor publice, precum și cu mass-media. Narcisa este, de asemenea, responsabilă cu organizarea și promovarea activităților și evenimentelor publice realizate de ROMBET.