Transparență, unitate, acțiune

Noutăți Industrie

Betting on Sports Week aduce 250 de vorbitori experți la Olympia în Londra


În doar șase săptămâni, Betting on Sports Week va prezenta nu mai puțin de 250 de lideri de opinie, inovatori și decidenți din domenii precum pariuri sportive, e-sporturi, cazino, afiliați, media și sport.

Vorbitorii vor juca un rol esențial pentru ca ediția din acest an a Conferinței Betting on Sports să fie cea mai mare și cea mai bună de până acum, evenimentul având loc în perioada 18-21 septembrie la faimoasa sală Olympia din Londra.

Nu există, în prezent, un alt eveniment care să se apropie, din punct de vedere al calității și numărului vorbitorilor, de cel organizat pentru Betting on Sports. Line-up-ul include personalități cheie din industrie precum Jason Robins, CEO, DraftKings; Anthony Werkman, CEO, Betway; Jesper Karrbrink, CEO, Mr Green; Paris Smith, CEO, Pinnacle; Richard Flint, CEO, Skybet; Per Widerstrom, CEO, Fortuna Group; Kresimir Spajic, SVP Online Gaming, Hard Rock International; George Daskalakis, Fondator & CEO, Stoiximan & Betano; Constantinos Antonopoulos, Vice-președinte, Intralot; Mark Blandford, Fondator, Sportingbet; Fabio Schiavolin, CEO, Snaitech; Matthew Porter, CEO, Professional Darts Corporation; Bill Mummery, Director executiv, SBOBet; Len Brown, Chief Legal Officer, PGA Tour; Legenda snookerului Ronnie O’Sullivan și Matt Scarrott, Director Sportsbook, BetVictor.

Participanții se pot aștepta la o selecție atractivă de discuții dedicate celei mai ample game de subiecte fierbinți ce modelează mediul de afaceri, împărțite de-a lungul a peste 90 de sesiuni pe parcursul a trei zile. Acestea vor include informații de la operatori, furnizori de produse și servicii, afiliați și mass-media, specialiști în plăți, experți în chestiuni de conformitate, legislație și regulamente, cluburi și organizații sportive.

Ni se alătură o gazdă cu oportunități de networking fără rival la Millbank Tower și emblematicul Muzeu de Istorie Naturală cu o expoziție ce cuprinde 140 de expozanți și, incluse recent, premiile Sports Betting Hall of Fame ale SBC.

Reflectând asupra succesului BOS 2017, Paris Smith de la Pinnacle a spus: "Cea mai bună săptămână petrecută în afara biroului anul acesta și cea mai de impact oportunitate de networking din industrie."

Samuel Barrett, Director de Gaming la Trustly, a comentat: “Betting on Sports este cea mai bună platformă din industria de pariuri sportive pentru a face schimb de informații și de experiențe din industrie. Abia aștept să împart scena cu unii dintre prietenii mei din industrie și să fac cunoștință cu unii dintre cei mai mari operatori din gaming.”

David Lampitt de la Betradar s-a bucurat de ocazia de a fi parte din conferința din acest an adăugând: “Betting on Sports este acum bine cunoscută pentru faptul că ridică și ia în discuție chestiunile importante și evenimentele care au loc în interiorul și în jurul ecosistemului de pariuri sportive la cel mai înalt nivel. Suntem onorați de faptul că BOS a invitat Betradar și pe experții noștri care pot contribui cu expertiza lor la aceste dezbateri și discuții care se află în punctul central al prezentului și viitorului industriei.”


  • Pentru detalii cu privire la bilete, sponsorizare sau oportunități de expunere, vă rugăm să ne contactați pe adresa sales@sbcgaming.com.
  • Biletele sunt disponibile cu o reducere de vară AICI  •   08 august
  •   Rombet