Transparență, unitate, acțiune

Suport și Ajutor


Asociația ROMBET, alături de Asociația Organizatorilor de Sloturi ROMSLOT și de Patronatul Organizatorilor de Pariuri Romanian Bookmakers, au fondat în anul 2018 Asociația Joc Responsabil. Această nouă organizație non-profit și non-guvernamentala, susținută de fondatori și operatori, a preluat și a dezvoltat proiectele desfășurate de peste opt ani prin programul Joc Responsabil. 

Cel mai nou program al Asociației Joc Responsabil este serviciul non-stop de consiliere psihologică online Chat 24/7. Acest serviciu gratuit și total anonim se adresează jucătorilor sau membrilor familiei, prieteni ai celor care au probleme legate de jocurile de noroc. 

Programul de educație Antrenat de Majorat se desfășoară în licee din toată țara și se adresează adolescenților care se apropie de vârsta majoratului, și pentru care activitățile de jocuri de noroc vor fi în curând permise.  
Acest program își propune un dublu rol: 
  • educația tinerilor, astfel încât să poată lua deciziile potrivite, să cunoască riscurile implicării în activități care nu corespund nivelului lor de dezvoltare psiho-socială şi care le pot afecta evoluţia ulterioară; 
  • cel de al doilea rol al progamului Antrenat de Majorat este acela de a preveni problemele legate de jocurile de noroc.

Puteți găsi informații complete despre asociația Joc Responsabil și proiectele desfășurate de aceasta pe site-ul oficial.