Transparență, unitate, acțiune

Jocul Responsabil


O industrie a jocurilor de noroc responsabilă nu poate exista fără jucători bine informați, protejați de riscurile unor excese și ajutați la nevoie.

Tocmai de aceea ROMBET îmbrățișează, încurajează și lucrează pentru demersul internațional numit "Responsible gambling" - adică jocul responsabil.

După o experiență acumulată la nenumărate conferințe internaționale pe această temă, după o rubrică susținută cu regularitate, de peste un an, în revista Casino Inside, cu informații și analize despre programele de tip joc responsabil, ROMBET face încă un pas înainte, și începe colaborarea cu psihologul Cristina Anghel.

Doamna Anghel va publica periodic materiale dedicate jocului responsabil, îi va consilia pe cei care au probleme de joc, precum și pe familiile acestora, răspunzând la un număr de telefon special, pus la dispoziție de asociația Rombet, și va oferi totodată 2 consultații de evaluare gratuite în cazuri care impun acest lucru. 

Noi, cei de la ROMBET, ne angajăm să vă oferim suportul de care aveți nevoie pentru a paria cu responsabilitate și vă punem la dispoziție o gamă de opțiuni care să vă ajute în cazul în care au apărut probleme de joc.

Aceste opțiuni includ:

Chestionarul privind parierea cu probleme

Suport și ajutor