Transparență, unitate, acțiune

Noutăți Industrie

Peste 120 de operatori au confirmat prezența la Betting on Sports 2017Mai mult de 120 de operatori, 75 de afiliați și 80 de furnizori vor fi prezenți la una dintre cele mai mari conferințe sportive din Europa – Betting on Sports - de anul acesta, desfășurată în perioada 12-15 septembrie. Asociația Rombet este un partener media al conferinței.

Printre cei 120 de operatori de la #boscon2017 va fi Paddy Power Betfair, sponsor principal al evenimentului, și Ladbrokes Coral, care va fi reprezentat de Director of Player Protection -Graham Weir, în prima zi a sesiunii pe responsabilitate socială.

Weir a declarat: "Este important ca operatorii de pariuri să se angajeze în număr cât mai mare pentru a explica tuturor ce investiții facem pentru a proteja jucătorii. Este la fel de important pentru noi să ascultăm opiniile celorlalți despre felul în care putem fi mai buni".

La Olympia Conference Center, va fi prezent și sponsorul premium bet365, Mr. Green – expozant pentru prima dată, CEO-ul Sky Bet, Richard Flint și directorul executiv al BetStars, Zeno Ossko, care va vorbi în slotul "Leaders on Betting".

Ossko a spus: "Betting on Sports are o agendă aglomerată, care reflectă provocările și oportunitățile cu care se confruntă în prezent industria. Desigur, voi fi foarte interesat sa aud ce fac colegii mei din competiție, dar mai ales caut să aflu cât mai multe pe două planuri: modul în care evoluează legislația și noile evoluții tehnologice care pot deschide noi piețe și oportunități."

Pentru sectorul afiliat, reprezentanți de marcă vor fi LiveSport Media și OLBG, alături de un trio de speakeri de primă mărime. CEO-ul Rebel Penguin, Jonas Warrer Petersen, va vorbi despre protejarea veniturilor prin diversificare, în timp ce sesiunea "Super Affiliates" va fi condusă de Ory Weihs, CEO-ul XL Media și Jesper Soegaard, CEO al Better Collective.

Soegaard a comentat: "Betting on Sports” este cea mai valoroasă conferință de pariuri sportive, așa că sunt încântat să împărtășesc politicile Better Collective pentru a contribui la reușita evenimentului și la industrie, în ansamblul ei".

Pe partea furnizorilor, SBC Events a atras 80 dintre cele mai mari nume din industrie, inclusiv sponsorul de platină OPTIMA, al cărui CEO Jacob Lopez vorbește în cadrul sesiunii de pariuri live la "Betting on Racing" și SBTech, reprezentată de CPO Ian Bradley în prima zi a sesiunii "Bettin on Innovation".

De asemenea, vor fi prezenți Sportradar Head of Esports, James Watson și Vahe Baloulian, CEO al sponsorului premium BetConstruct, iar sponsorul de aur Golden Race va fi la "Golden Race Bar" înaintea reuniunii oficiale de miercuri, 13 septembrie.

Watson a spus: "Aș dori să explorez în detaliu rolul organizatorilor de turnee în esports și cum pot îmbunătăți această contribuție pentru o mai bună expunere a turneelor lor, utilizând pariurile reglementate ca mecanisme și luând decizii simplificate pe parcurs."

Focusul sportiv al evenimentului este subliniat în cea de-a doua zi "Sport in Focus", de Chris Rose de la Leicester Tigers, liderul de brand pentru campionii englezi de rugby de 10 ani și Jaap Kalma, un succes în istoria Cupei Europene, cu AC Milan.

Rose a comentat: "Leicester Tigers e un lider în rugby profesionist și au realizat recent cel mai mare parteneriat cu operatorul de pariuri Leo Vegas. Voi vorbi despre rugby și pariuri - care au susținut fotbalul în trecut, ce oportunități există pentru viitor și de ce Leo Vegas este un partener extraordinar pentru sport".

Suportul lui Rose și Kalma pentru a da strălucire "Sport in Focus" la # boscon2017 va fi Tottenham Hotspur, un nou sponsor al evenimentului, președintele clubului de baschet PAOK Bane Prelevic și Simon Schleich, Managing Director la e|motion sports GmbH Germania - organizator de evenimente de tenis, precum și Phil Suddick, manager de integritate la Tennis Integrity Unit. 

În momentul de față, biletele pentru eveniment sunt disponibile cu o reducere de grup de 25% fantastică atunci când cumpărați 3 sau mai multe bilete – le puteți procura de aici.

Betting on Sports este organizat de SBC Events, parte a grupului de companii SBC Global, care lucrează cu lideri din industrie pentru a dezvolta sporturile și industria de pariuri sportive. Serviciile includ știri, creare de conținut, consultanță în marketing și produse, conferințe, seminarii și premii pentru industrie.
  •   31 august
  •   Rombet