Transparență, unitate, acțiune

Noutăți Industrie

Budapesta și CEEGC 2018 ne cheamă!


Unii îl numesc cel mai minunat moment al anului, unii îl numesc toamnă, iar alții îl numesc "vremea pentru CEEGC Budapesta".

Cu doar 11 zile de la deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței și Premiilor de Gambling din Europa Centrală și de Est, ne-am gândit să trecem în revistă momentele cheie despre evenimentul din acest an.

Un loc nou de desfășurare:

Evenimentul are loc la hotelul de lux Ritz-Carlton și va oferi posibilitatea celor 125 de delegați sa afle ultimele tendințe ale industriei și noutăți legislative..

Mai multe piețe în centrul atenției:

În 2018, am adăugat mai multe piețe emergente în agendă și vom concentra discuțiile din paneluri pe tendințele actuale și știrile care vin din această regiune, fara a omite insă piețele majore din Europa. Acesta este motivul pentru care am adăugat discuții de aducere la zi din Slovacia, Polonia și Belarus.

Pe lângă asta, veți auzi cele mai recente oportunități de afaceri oferite de industria din România, Bulgaria, Republica Cehă și Ungaria.

Inovații, inovații

Am adăugat 2 paneluri despre inovație, care vor aduce în fața dvs. câteva dintre cele mai strălucite minți din industrie. Fără îndoială, vom pune un accent deosebit pe blockchain și asupra modului în care industria se ocupă de evoluția acestei tehnologii și vom prezenta, de asemenea, utilizarea inteligenței artificiale în industria jocurilor de noroc și a industriei plăților.

IMGL MasterClass despre industria jocurilor de noroc din S.U.A.

În plus față de informațiile pe care le veți obține direct, veți avea acces la un eveniment special în colaborare cu IMGL (International Masters of Lawing Gaming), care se va concentra pe piața de jocuri de noroc din SUA și pe posibilitățile reale pe care le oferă companiilor europene care doresc să obțină oportunitățile visate peste Ocean.

Puteți vedea agenda completă și lista de vorbitori, accesând acest link.

Suntem bucuroși să anunțăm membrii și partenerii noștri naționali și internaționali că dl.Dan Iliovici, vicepreședinte ROMBET, va modera discuția privind Jocul Responsabil, AML și jocurile aranjate cu următorii vorbitori confirmați: Ray Wilson (Anti-Money Laundering Global Solutions Ltd), Bahar Alaeddini (Harris Hagan), Francesco Baranca (Federbet), Jack Symons (gamban), Nikos Roumnakis (EOGL)

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la Budapesta!  •   18 septembrie
  •   Rombet