Transparență, unitate, acțiune

Dan Iliovici, Rombet: „Piața de iGambling este Big Bang-ul industriei jocurilor de noroc”


Piața de iGambling este considerată, de către vocile experte, cel mai dinamic sector al industriei jocurilor de noroc. Părerea este susținută și de reprezentații asociației Rombet care sunt de părere că, odată cu introducerea, in 2015, a noului cadru legislativ, România a devenit cea mai interesantă și dinamică piată de gambling din Europa de Est.

„Din perspectiva tuturor informațiilor pe care le-am cules, participând la diferite evenimente interne și externe și inițiind discuții cu importanți jucători din domeniu, pot să afirm că mediul online este, la acest moment, „Big Bangul” industriei jocurilor de noroc. Și orice strategie de dezvoltare a operatorilor, români sau străini, va trebui să includă și această direcție”, este de părere domnul Dan Iliovici, prim vicepreședinte Rombet.

Noul cadru legislativ a permis operatorilor de jocuri de noroc online să obțină licențele și autorizațiile necesare pentru a-și putea oferi serviciile pe piața românească de gambling. „În eforturile lor, o parte dintre aceștia au beneficiat de suportul și consilierea constantă din partea Rombet, devenind ulterior membri ai asociației noastre. Astfel, Rombet, are, in prezent, membri ce activează in această zonă. De aceeași susținere s-au bucurat și alți membri Rombet, operatorii tradiționali (land-based) din țara noastră, care au ales să facă pasul către mediul online”, a declarat vicepreședintele Rombet, Anchidim Zăgrean.

Întregul material poate fi găsit aici: casino-magazine.ro




  •   30 septembrie
  •   Rombet