Transparență, unitate, acțiune

Dan Iliovici, ROMBET: "Operatori online importanţi sunt hotărâţi să intre în România"


Toată industria aşteaptă adoptarea normelor de aplicare a legii gamblingului. Companii mari din domeniul jocurilor de noroc online sunt hotărâte să intre pe piaţa din ţara noastră, după cum ne-a spus Dan Iliovici, director executiv ROMBET (Asciaţia Organizatorilor de Jouri de Noroc din România).

Domnia sa ne-a precizat că aceşti operatori, asemeni întregii industrii de gambling, aşteaptă aprobarea normelor de aplicare a noii legi din domeniu.

Prezent la ICE Totally Gaming, cel mai mare târg de profil, care se desfăşoară zilele acestea la Londra, Dan Iliovici ne-a declarat: "Am observat an de an cum piaţa din România naşte un interes din ce în ce mai mare, culminând, anul trecut, cu adoptarea noii legislaţii de pe piaţa online. De la un an la altul am văzut cum operatorii, producătorii de echipamente online, producătorii de soft, furnizorii de servicii conexe sunt tot mai interesaţi şi mai deschişi să vină şi să investească în România. Aici intervine rolul nostru, ca asociaţie. I-am susţinut, i-am chemat în ţara noastră, le-am făcut cunoscute prevederile legislative şi acum avem primii membri străini, firme importante care au aderat la ROMBET."


Întregul material poate fi găsit aici: bursa.ro




  •   12 februarie
  •   Rombet