Transparență, unitate, acțiune

Dan Ghiță, Rombet: „Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost România - Albania”


Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost România - Albania, după cum ne-a spus Dan Ghiţă, preşedintele ROMBET, care a precizat: "Încasările înregistrate într-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezintă circa 80% din totalul încasărilor dintr-o zi de sâmbătă de martie, de pildă, când avem meciuri din cel puţin cinci-şase campionate interesante. Cel mai pariat meci de la Euro a fost România - Albania, iar cele mai multe pariuri au fost puse pe victoria României. Naţionala avea nevoie de victorie, adversarul era unul teoretic mai slab, aşa că aici s-au adunat cei mai mulţi bani. O situaţie oarecum similară a fost la Belgia - Ungaria, al doilea meci ca volum de încasări şi unde calculele hârtiei au fost respectate".

Pariurile pe favoriţi sunt preferatele jucătorilor şi la Euro, ori prin pronosticuri pe rezultat final ori pe calificarea mai departe, în fazele eliminatorii, potrivit domnului Ghiţă, care subliniază: "În zona pariurilor online, regula se respectă, cu menţiunea că la pariuri LIVE sunt preferate cele pe totalul de goluri, handicapul asiatic şi abia apoi rezultatul final. Dacă ne uităm la rezultate, însă, observăm că a fost un campionat european cu un procentaj al surprizelor peste media evenimentelor din meciuri de campionat intern. Dacă ne gândim doar la Portugalia, o favorită cu trei rezultate de egalitate în grupe, înţelegem că valorile sunt destul de apropiate la Euro".

Un efect interesant asupra pariorilor îl are suprapunerea Capionatului European cu cele două mari turnee de tenis de vară - Roland Garros şi Wimbledon - pentru că jucătorii pot să combine pe aceleaşi bilete meciuri de fotbal şi tenis, pentru suspans şi câştiguri mai mari, ne-a explicat Dan Ghiţă. Domnia sa a menţionat că debutul turneului de la Wimbledon a atras o mulţime de pariuri pe favoriţi, cu Irina Begu şi Simona Halep situate printre preferinţele clienţilor Superbet - cel mai mare membru al ROMBET.


Întregul material poate fi găsit aici: bursa.ro



  •   05 iulie
  •   Rombet