Transparență, unitate, acțiune

Dan Ghiţă, ROMBET: "Piaţa turismului de cazino - în creştere"


Piaţa turismului de cazino este în creştere, în ţară noastră, şi va continua să se dezvolte, mai ales în condiţiile în care noua legislaţie din domeniu prevede că, în sezon, cei care organizează jocuri de noroc să obţină licenţe provizorii, ne-a spus Dan Ghiţă, preşedintele ROMBET (Asociaţia Organizatorilor de Jocuri de Noroc din România).

Domnia să ne-a precizat că cele mai mari firme din domeniul gamblingului, indiferent de segment, sunt interesate să investească la noi, precizând: "În România, urmează să fie făcute modificări radicale în ceea ce priveşte echipamentele. În acelaşi timp, organizatorii caută echipamente moderne pentru că jucătorii impun standarde ridicate. Ei sunt din ce în ce mai educaţi şi au tendinţe selective când intră într-o sala de joc. În acest context, cei mai mari producători de echipamente din lume se uită către ţară noastră".

O oportunitate importantă pentru încheiat parteneriate este târgul de profil de la Londra, Ice Totally Gaming, unde se regăsesc cele mai importante firme din domeniu.


Întregul material poate fi găsit aici: bursa.ro




  •   12 februarie
  •   Rombet