Transparență, unitate, acțiune

Comunicate Rombet

ROMBET la evenimentul World Regulatory Briefing Eastern Europe


Asociația ROMBET a avut onoarea să participe la World Regulatory Briefing Eastern Europe, un eveniment sub sigla Clarion Events, organizat pe 2 decembrie 2015 la București. Directorul executiv al ROMBET, domnul Dan Iliovici a avut onoarea să prezideze lucrările conferinței, în calitate de chairman  al evenimentului.

Subiectul conferinței a fost legislația pentru jocurile de noroc online în țări precum România, Bulgaria, Cehia sau Ungaria. Invitații au aflat direct de la reprezentanții organismelor de reglementare și de la operatorii care activează deja pe piața din această zonă care este dinamica regiunii est-europene în domeniul gambligului.

Doamna Odeta Nestor, președinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, s-a numărat printre invitații cheie ai acestui eveniment. Domnia sa a făcut o trecere în revistă a activității ONJN, a vorbit despre acordarea dreptului temporar de operare pentru 13 operatori de jocuri online, a prezentat listele albă și neagră, cele atât de mediatizate în ultima perioadă și a răspuns apoi întrebărilor celor prezenți.

Directorul executiv ROMBET Dan Iliovici a fost și moderatorul secțiunii intitulate sugestiv “Accessing Eastern Europe from a regulatory and cultural perspective” și, ca de fiecare dată în ultima vreme la numeroasele evenimente la care a participat, a remarcat interesul deosebit față de piața gamblingului din România, îndeosebit în domeniul online.

Invitații la World Regulatory Briefing Eastern Europe au mai avut parte de prezentări foarte interesante din partea reprezentanților autorității de reglementare a jocurilor din Republica Cehă și Letonia, precum și a unui reprezentant din domeniului jocurilor din Bulgaria.

Firme importante din domeniul gamblingului, precum Every Matrix, NMI Gaming, SB Tech etc., au avut momente speciale în cadrul WrB.

ROMBET felicită Clarion – organizatorul acestui eveniment reușit - și așteaptă cu interes viitoarele conferințe de succes din domeniul gamblingului.
  •   08 decembrie
  •   Rombet