Transparență, unitate, acțiune

Comunicate Rombet

Rombet la EGR Praga


In data de 23 Mai 2019 a avut loc „Online Gambling Briefing Central and Eastern Europe”, eveniment organizat de EGR Global la The Grand Mark Hotel din Praga.

In cadrul a 10 sectiuni au avut loc prezentari si dezbateri pe teme cu privire la ultimele noutati in legislatia jocurilor de noroc din tari din Europa centrala si de est, despre noutati tehnologice in domeniul gamblingului, precum si despre promovarea si segmentarea pietelor.

Dan Iliovici, vice-presedinte ROMBET, a fost invitat sa participe la o dezbatere interactiva intitulata „Strategii imbunatatite de Joc Responsabil: Cum pot operatorii sa fie proactivi in identificarea problemelor de joc”.

In cadrul sesiunii, David Caruana, manager Joc Responsabil in cadrul operatorului Kindred, a prezentat modalitatile prin pot fi identificati jucatorii cu probleme de la primele semne de trecere spre o zona de risc. In continuare s-a discutat despre colaborarea dintre operatori si autoritati in adresarea problemelor de joc. In fine, dl. Iliovici a supus atentiei publicului tema reglementarii publicitatii in domeniul jocurilor de noroc,  subiect extrem de actual la nivel european.

Publicul prezent la eveniment a adresat numeroase intrebari celor doi vorbitori, manifestand un interes deosebit fata de subiectele dezbatute.  •   29 mai
  •   Rombet