Încă un seminar de succes, organizat de Rombet, la începutul anului, în București

Primul seminar organizat de Rombet anul acesta a avut loc la jumătatea lunii februarie, la hotelul Radisson Blu, din București, și s-a bucurat de un real succes. Evenimentul, a cărui temă a fost „Noutățile în fiscalitatea jocurilor de noroc – aspecte teoretice și practice”, a atras mai bine de 40 de participanți printre care s-au numărat reprezentanți ai organizatorilor de jocuri de noroc din toată țara, specialiști ai compartimentelor financiar-contabile, dar și firme independente de consultanță și contabilitate care activează în domeniul nostru. „Prezentare excelentă”, „informații concise, corecte, la obiect”, „profesionalism” sunt numai câteva dintre cuvintele folosite de cei ce prezenți, pentru a descrie evenimentul susținut de Rombet.

„Seminariile organizate anul trecut au atras un mare interes din partea reprezentaților domeniului și ne-am bucurat de o prezență mult mai bună decât ne-am așteptat. Deci, așa cum am promis, continuăm seria evenimentelor și anul acesta, pentru că am înțeles că este mare nevoie ca informația corectă să circule și ca experți ai domeniului să explice cu lux de amănunte ce este de făcut pentru ca industria jocurilor de noroc de la noi din țară să continue să se dezvolte în ritmul susținut de până acum. Asociația și-a asumat acest rol de „îndrumător” și, după București, vor urma și alte evenimente similare, la nivel național.”, a declarat domnul Dan Alexandru Ghiță, președintele Rombet.

Deschiderea seminarului a fost marcată de discursul domnul prim-vicepreședinte Dan Iliovici, care a ținut în mod deosebit să mulțumească membrilor Rombet pentru încrederea dovedită față de proiectele și acțiunile asociației. „Fără ei, fără membrii noștri, nimic din ceea ce facem spre binele industriei jocurilor de noroc din țara noastră, nu ar fi posibil. Așa că le mulțumim pentru susținere și le promitem că vom continua să fim la fel de prezenți și de implicați și pe viitor.” a declarat domnul Dan Iliovici.

Amfitrionul evenimentului a fost, ca de obicei, domnul Anchidim Zăgrean, vicepreședinte al Asociației Rombet și Membru al Consilului Consultativ de pe lângă ONJN, cu peste 15 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. Expertul Rombet a prezentat pe larg noile prevederi din Codul Fiscal, schimbările privind încadrarea în categoria micro-întreprinderilor, dar și noțiunea foarte intens dezbătută a venitului din activitatea jocurilor de noroc. În finalul seminarului, toți cei prezenți au avut ocazia să se adreseze domnului Zăgrean cu o listă de întrebări la care reprezentantul Rombet a fost mai mult decât bucuros să răspundă. „Industria jocurilor de noroc are acum un nou cadru legislativ, dar este important ca toți cei implicați în domeniul gamblingului să înteleagă că de aplicarea în mod corect și unitar a legislației depinde chiar dezvoltarea businessului lor. Iar noi, Rombet, prin aceste seminarii ne propunem două lucruri importante: cei implicați în activitatea de jocuri de noroc să fie la curent cu toate modificările reglementărilor aplicabile domeniului și aplicarea prevederilor legale să se facă în mod corect, respectând specificul acestei activități.” au fost cuvintele domnului Achidim Zăgrean.

Le mulțumim tuturor celor prezenți și partenerilor de la hotelul Radisson Blu pentru excelenta organizare și ne face plăcere să anunțăm că următorul seminar va avea loc pe data de 31 martie, la Bistrița, reluând temele prezentate la această ediție, plus alte subiecte de interes pentru cei ce vor fi prezenți. Ca și până acum, sunt invitați să participe, în mod gratuit, toți cei ce își desfășoară activitatea în domeniul gamblingului.

Vom reveni în curând cu mai multe informații.

•   24 februarie