Transparență, unitate, acțiune

SELECT * FROM gambling WHERE url = 'pactul-pentru-responsabilitatea-industriei-jocurilor-de-noroc-responsabilizare-la-nivelul-intregii-industrii' ORDER BY date DESC LIMIT 1

Pactul pentru responsabilitatea industriei jocurilor de noroc – responsabilizare la nivelul întregii industrii


În cadrul unui eveniment desfășurat în București, la care au luat parte conducătorii tuturor asociațiilor de profil, reprezentanți ai Loteriei Române, ai Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și ai Parlamentului României, a fost semnat „Pactul pentru responsabilitatea industriei jocurilor de noroc”. Documentul este asumarea publică a politicilor și acțiunilor de joc resposnsabil a reprezentanților industriei și vine în sprijinul programului „Joc Responsabil”, singurul program funcțional din România care oferă ajutor persoanelor cu probleme de joc, dar și familiilor acestora. Inițiativa semnării acestui Pact a aparținut asociației ROMSLOT.

”Credem că Pactul pentru responsabilitatea industriei jocurilor de noroc este un important pas înainte pentru asumarea unitară a tuturor ideilor, inițiativelor și a acțiunilor din domeniul jocului responsabil și responsabilității sociale.  . Ne așteptăm ca următoarele etape – de diseminare a programelor create de Asociația Joc Responsabil - – să se deruleze mai facil și mai eficient, la nivel național, în întreaga industrie. Ideea acestui Pact a fost să generăm un plus de vizibilitate, o voce comună și un angajament public, național, față de proiectele dedicate jocului responsabil. Sunt convins că atât membrii ascoiației noastre, cât și toți operatorii, producătorii sau distribuitorii de jocuri de noroc împărtășesc spiritul acestui Pact. Este însă esențial ca și acțiunile operatorilor să țină cont de acest Pact, în special în zona fierbinte a publicității pentru jocurile de noroc.” – a declarat dl.Dan Iliovici, vicepreședinte ROMBET.

Descarcă documentul în format PDF  •   06 decembrie
  •   Rombet