Transparență, unitate, acțiune

SELECT * FROM gambling WHERE url = 'ice-furnizeaza-platforma-pentru-responsible-gambling-trust' ORDER BY date DESC LIMIT 1

ICE furnizează platforma pentru Responsible Gambling TrustResponsible Gambling Trust (RGT), cea mai importantă organizație caritabilă din Marea Britanie care se ocupă cu reducerea impactului efectelor negative legate de jocuri de noroc, a confirmat că va avea o prezență de excepție la apropiata expoziție ICE (2-4 februarie, ExCeL Centre, Londra). Organizația va folosi  ICE pentru a da publicității raportul său anual, va spori vizibilitatea brandului său GambleAware și va prezenta rezultatele cercetărilor, a muncii în domeniul jocului responsabil și a terapiilor realizate cu ajutorul donațiilor voluntare din industria de gambling.

Marc Etches (foto), Chief Executive al RGT, a declarat: ”Fiind expoziția de top din lumea gamblingului, ICE reprezintă o oportunitate valoroasă pentru RGT care încearcă în permanență să fie tot mai vizibilă. Vom putea, astfel, explica programul nostru ambițios pe care dorim să-l implementăm în următorii trei ani și vom folosi forumul pentru a reaminti industriei cât de importantă este contribuția companiilor la activitatea noastră”.

Vizitatorii ICE Totally Gaming pot explora cele mai profitabile soluții din zonele land-based, online și mobile gaming datorită programelor oferite prin conferințele ICE, care oferă o oportunitate unică de a beneficia din cunoaștere și networking.
  •   12 ianuarie
  •   Rombet