Seminariile Rombet continuă în luna mai, cu două noi evenimente, la Iași și București

În luna mai, seminariile Rombet, continuă cu două evenimente dedicate unui subiect esențial pentru succesul afacerii dumneavoastră, și anume “Fiscalitatea și contabilitatea jocurilor de noroc - aspecte teoretice și practice”. Vă invităm deci, la Iași, pe 12 mai, la Hotel Unirea, Sala Orion, iar pe 26 mai vom reveni la București, la Hotel Radisson Blu, Sala Merope.

Amfitrionul celor două seminarii va fi, ca de obicei, domnul Anchidim ZĂGREAN, vicepreședintele asociației noastre, expert în reglementări contabile și fiscale în domeniul jocurilor de noroc. Vom vorbi pe larg, cu exemple practice, despre obligațiile declarative și de plată ale organizatorilor, cu activități în domeniul gamblingului. De asemenea, experții noștri sunt pregătiți să răspundă și oricăror eventuale întrebări, din partea participanților, cu nelămuriri pe marginea reglementărilor contabile și fiscale aplicabile domeniului nostru de activitate.

Ne face mare plăcere să avem alături de noi, în calitate de invitați, conducerea ONJN respectiv domnul Dan ILIOVICI, președinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, împreună cu domnul Valentin KORMAN, vicepreședinte.

Participarea va fi, ca și până acum, gratuită, așa că vă invităm în număr cât mai mare alături de noi.

Programul seminariilor îl puteți consulta aici. Pentru mai multe informații și pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un email la adresa: office[at]rombet.com.

•   27 aprilie