Magic H&RO și Vegas RO s-au alăturat asociației Rombet

Începând cu luna noiembrie, Magic H&RO și Vegas RO sunt cele mai recente nume care au decis să se alăture asociației Rombet.

Înființată în 2006, Magic H&RO este una dintre cele mai bine organizate firme cu activități în domeniul jocurilor de noroc - mai precis, slot-machines - sub numele „City Slot”. Cu peste 174 de aparate și mai bine de 100 de angajați, Magic H&RO este prezentă în 19 locații, la nivel național, printre care București, Galați, Mangalia, Constanța, Vălenii de Munte și Sf. Gheorghe. „Ne-am dezvoltat rapid pe baza unui mix de jocuri, adaptat la preferințele clienților din fiecare zonă și a unui standard consistent al calității serviciilor. În plus, ambianța plăcută a sălilor, precum și atitudinea personalului sunt tot atâtea argumente care oferă garanția unei experiențe plăcute de joc” au declarat reprezentanți Magic H&RO.

Cea de-a doua companie care a decis să se bucure de beneficiile de a fi membru Rombet este Vegas RO. Firma, cu activități în exploatarea aparatelor de tip slot-machine, a fost înființată în Târgu Mureș și oferă opțiuni de joc, pe piața gamblingului din România, încă din 2005.

Încă o dată, Rombet urează bun-venit și mult succes, Magic H&RO și Vegas RO!

•   16 noiembrie