Un nou membru se alătură asociației Rombet

Rombet are plăcerea de a anunța aderarea în rândurile asociației a unui nou membru, compania  ELMAT  S.A. Cu o tradiție de mai bine de 18 ani, societatea desfășoară activități de organizare și exploatare a mijloacelor de jocuri de tip slot-machine, sub prestigiosul brand Seven Club.

În cele mai bine de 30 de locații Seven Club din Cluj, Timișoara,  Zalău, Târgu-Jiu și alte orașe din țară, jucătorii se pot bucura de experiența serviciilor de excepție, aparate moderne de ultimă generație, ambianță relaxantă și personal profesionist. Sălile de joc pun la dispoziția clienților sisteme Jackpot locale de tip Mistery și Progresiv, dar și sisteme Jackpot global de tip Mistery, organizatorii oferind fiecărui jucător în parte șansa de a alege entertainment de înaltă calitate fie la aparatele clasice, fie la cele mai moderne terminale de joc.

Încă o dată, urăm bun venit noului nostru membru, ELMAT S.A. – Seven Club, și îi dorim mult succes în continuare.

•   10 octombrie