Transparență, unitate, acțiune

Comunicate Rombet

Rombet, partener al Galei Bursa „Învingătorii crizei 2008-2015”


Asociația Rombet a fost partener al Galei Bursa „Învingătorii crizei 2008-2015”. Evenimentul, care a avut loc în luna noiembrie, la Palatul Parlamentului, și-a propus să premieze companiile care au trecut cu profit peste criza financiară a ultimilor ani.

Astfel, analiștii ziarului Bursa au făcut un top al companiilor care au înregistrat profit în anii 2008-2015, cu cifră de afaceri de peste 500.000 de euro, solvabilitate mai mare de unu și nu au avut datorii la stat. Au primit premii firme cu activități în domenii importante pentru economie, ca energie, industrie, agricultură, bănci, piața de capital. Printre câștigători s-au numărat companii precum Automobile Dacia, Bitdefender, Transelectrica sau Dedeman. De asemenea, reprezentanții asociației Rombet care au fost prezenți la acest eveniment au avut ocazia de a îl felicita pe domnul Remus Borza, care a primit diploma de „Omul anului în energie”, și de a asculta un discurs deosebit de interesant din partea domnului Adrian Vasilescu, consultant de strategie în cadrul Băncii Naționale a României.

Rombet aplaudă initiativa ziarului Bursa și vă invită aici să aflați mai multe despre Gala Bursa „Învingătorii Crizei 2008-2015”.




  •   23 noiembrie
  •   Rombet