Reîncepe seria evenimentelor "Practica Jocurilor de Noroc”: București și Timișoara!

Asociația ROMBET continuă seria evenimentelor de succes cu un seminar axat pe a aduce clarificări în practica jocurilor de noroc si a dezbate noutăţile anului 2018. Seminarul este completat cu o tematică extrem de actuală și dezbătută de piață: „Practica jocurilor de noroc online”.  Evenimentul se va desfășura la 16 februarie 2018, la hotelul Radisson Blu din București (sala Merope) și va fi repetat o lună mai târziu, la 16 martie, în Timișoara, la hotel Continental.

Dl.Anchidim Zăgrean, vicepreședintele asociației ROMBET, va conduce seminarul, plecând de la nenumăratele dezbateri purtate cu membrii asociației și de la semnalele venind din toată țara privind anumite chestiuni care trebuie și merită clarificate. Referitor la practica jocurilor de noroc online, dl.Bogdan Coman, director executiv al asociației, va face o expunere a etapelor de licentiere si operare pentru aceasta activitate.

Dl.Zăgrean va începe cu o prezentare ce va avea un spectru mai larg, pentru că, așa cum spune, “Practica jocurilor de noroc este un domeniu foarte fluid și, deși ne bazăm foarte mult pe modele matematice ca în orice industrie, apar situații noi, complexe, care trebuie interpretate, administrate și rezolvate conform legii. Vom încerca sa aducem în discuție toate provocările pe 2018 și să ne concentrăm pe ce probleme specifice ridică jocurile de noroc. Ne bucurăm să replicăm acest seminar, o lună mai târziu, și în Timișoara, unde publicul de specialitate a fost extrem de interesat de abordarea noastră, care reflectă nu doar spiritul legii, dar și al comunității de afaceri reprezentate de membri ROMBET”.

Seminarul din București va avea loc la Hotel Radisson Blu, sala Merope, vineri, 16 februarie 2018, începând cu ora 10:00.

În Timișoara, seminarul ROMBET va fi ținut la 16 martie 2018, la Hotel Continental, tot de la ora 10.

Participarea este gratuită. Pentru mai multe informații sau pentru înscriere, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa office@rombet.com Vă așteptăm alături de noi!

•   09 februarie